avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completarea RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completarea RJIP

Buna Ziua
Am vazut cateva modificari cu legatura de RJIP (OMFP 170/2015) la partea de completare, cum ar fi totalizarea lunara sume in loc de anual? Cum sa completez registrul?
Cel mai recent răspuns: imike , utilizator 16:08, 2 Martie 2015
Pai urmati instructiunile de acolo pe care vad ca le-ati citit.
Am inteles ca totalizez lunar incepind de la 1 martie , dar cum ? asta nu scrie , va inregistrez fiecare luna o pagina separata si totalizez la sfirsitul paginei ? sau lasam un rand si scriem total luna................. si continuam registrul fara lasarea spatii libere pana la sfirsitul anului?
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2015
imike, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Aplicare ordin 170/2015 imike imike Buna Ziua Am o intrebare cu legatura ordinul nr.170/2015. Legea zice ca la completarea registrul jurnal de incasari is plati se totalizeza lunar. Eu ... (vezi toată discuția)
Intrebari contabilitate in partida simpla radubb radubb Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de contabilitatea in partida simpla si modificarile care se aplica din martie 2015. 1. Transferurile (prin ... (vezi toată discuția)