avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte romanesti in Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte romanesti in Italia

Buna ziua,am o nelamurire si doresc sa ma ajutati daca se poate.
In data de 06 februarie am semnat un contract cu o firma din Romania (contract temporar pe 3 luni)dar de lucrat am lucrat in Italia.In contract era scris clar ca sunt angajat de catre o firma romaneasca dar de lucrat voi lucra in Italia.
In contract aveam salarul minim pe economie 950 RON(atunci) dar urma sa primesc 800 euro/luna in Italia(am si primit nu a fost nicio problema).
Intrebarea mea este:aceste proceduri sunt legale la noi in Romania se pot face contracte de acest fel?Oare acest contract este legal au platit contributiile la stat sau nu apare nicaieri ca eu am lucrat 3 luni in Italia.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 22 August 2015
In c.i.m. semnat la locul de desfasurare a activitatii ce scrie?

Este posibila incheierea unor astfel de contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ptr copil in cazul unui divort swann_cta swann_cta am avut o casatorie din care a rezultat un copil,de aproximativ 6 luni nu mai suntem impreuna si urmeaza sa bagam divortzu,problema e ca vreau sa stiu cat imi ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara AndronacheIonica AndronacheIonica Buna ziua.Sunt femeie,nascuta la 20/05/1955.Din cartea mea de munca rezulta urmatoarele:28/02/1973-01/08/1994 am lucrat ca tesatoare din care 15ani 7luni ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe tara RoxanaMaria14 RoxanaMaria14 Buna ziua, am nevoie de ajutor urgent. Am o firma care are muncitori in italia, am o nelamurire privind moneda de plata a salariului minim. Multi dintre ei au ... (vezi toată discuția)