avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infiintare firma daca esti angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infiintare firma daca esti angajat

Buna ziua! As dori sa stiu daca pot infiinta o firma in acelasi domeniu de activitate in care sunt angajat, si daca exista riscul si temeiul legal pentru care as putea fi data in judecata de actualul angajator, daca in paralel cu serviciul as desfasura activitate si pe firma proprie. Momentan lucrez la un magazin online de haine, si as dori sa imi deschid un magazin online de jucarii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 22 August 2015
Aveti stipulata in c.i.m. o clauza de neconcurenta sau ati semnat un act aditional cu o astfel de clauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajat cu norma întreagă, pot deschide srl? Alex Danit Alex Danit Buna ziua! In prezent lucrez la o simigerie ca responsabil unitate.Am semnat o clauza de neconcurenta!As vrea sa imi deschd un magazin/restaurant undeva la ... (vezi toată discuția)
Angajat (trecut )- administrator-(prezent) violoncel violoncel Buna ziua, As dori sa-mi explice cineva ce poate risca un angajat care a lucrat intr-o companie si a plecat din aceea societate si a infiintat propria firma ... (vezi toată discuția)
Efectele clauzei de confidentialitate/neconcurenta in cazul demisiei andrei_o andrei_o Sunt reprezentant vanzari in cadrul unei firme. Acum 2 ani am semnat un act aditional la CIM cu o clauza care preciza ca pe perioada derularii contractului nu ... (vezi toată discuția)