avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat cu norma întreagă, pot deschide SRL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat cu norma întreagă, pot deschide SRL?

Buna ziua! In prezent lucrez la o simigerie ca responsabil unitate.Am semnat o clauza de neconcurenta!As vrea sa imi deschd un magazin/restaurant undeva la tara,un Srl.Intrebarea este daca voi avea probleme la locul de munca desi nu va fii acelasi domeniu de activitate,si daca se poate din punct de vedere al.contractului de munca!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Alex Danit, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 23 Octombrie 2017
Daca nu va avea acelasi domeniu de activitate ca si societatea unde aveti c.i.m., atunci nu aveti nicio problema cu deschiderea acelei societati.

Puteti cumula calitatea de salariat cu cea de asociat sau administrator al unui SRL.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Domeniul de activitate unde lucrez in prezent e covrigarie,patiserie,simigerie,srl-ul pe care urmeaza sa il infiintez va avea cod caen restaurant,magazin alimentar dar la baza voi comercializa sandwichuri,pizza,etc.Ar putea fi confundate domeniile?Intreb pentru ca suma din acea clauza de neconcurenta e destul de mare si nu as vrea sa risc.Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
Alex Danit, utilizator
Postati clauza de neconcurenta mentionata in c.i.m.
Nu stiu cum sa adaug imaginea!
Imaginea nu poate fi postata pe Forum ... scrieti macar textul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract Luu Luu Buna seara. M-am angajat la o firma de ceva timp si ni s-a spus ca dupa cateva luni va trebui sa ne facem un PFA. Nu a trecut nici macar o luna si ne obliga sa ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de munca danielbratu danielbratu Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, lucrez in vanzari si intr-un timp de cativa ani am realizat un portofoliu de clienti pentru respectiva societate, in ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl, vanzare de sandvisuri ambalate, bauturi etc. vasi49 vasi49 As dori sa stiu ce cod CAEN are un SRL,care are ca obiect de activitate vanzarea de sandwich-ur ambalate,bauturi racoritoare,produse de cofetarie ambalate? Cu ... (vezi toată discuția)