avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea pe viata oprita din salar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea pe viata oprita din salar

dupa o operatie pe maduva(tumora)angajatul beneficiaza de o suma din asigurarea pe viata oprita din salar?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:15, 23 August 2015
Fiti va rog mai explicita. Ce fel de asiguare de viata aveti? Ce clauze are acea asigurare? Nu conteaza cum este paltita, din salariu, de dv, de angajator sau prin banca , etc, conteaza daca in planu lde asigurare aveti clauiza de interventie chirurgicala din orice cauza, eventual despagubire pt fiecare zi de spitalizare din orice cauza.
Avand in vedere trauma suferita, eu cred ca ar trebuie sa existe o indemnizatie pentru cazul prezentat. Pentru a va lamuri exact ce drepturi aveti, mergeti la serviciul "economic" din cadrul institutiei unde aveti contract ded munca si cereti cateva lamuriri referitoare la:
- societatea de asigurare care a incheiat contractul;
- solicitati o copie dupa contract, pentru a vedea exact ce drepturi si obligatii aveti dvs., ce riscuri sunt asigurate si ce nu, cine ia indemnizatia in caz de spitalizare, cine depune documentatia la asigurator, etc.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
Doinita Stingaciu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea de viata ContSters52476 ContSters52476 Sotul meu a avut o asigurare de viata care a expirat pe 23 septembrie 2009. In luna august a descoperit o tumoare cervicala care s-a dovedit a fi cancer si i-a ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala ca urmare a unui accident, asigurare de sanatate daune dariaoana dariaoana Buna ziua.am o nelamurire.am o asig de viata cu clauza ce contine despagubire pentru interventie chirurgicala ca urmare a unu accident.Am avut un accident la ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)