avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

Va salut.Cum pot cumpara casa parinteasca unul din parinti fiind decedat .Nu s-a facut succesiunea de pe mama (dec.de 10 ani).Suntem 4 frati,iar eu am in ingrijire pe tata, care vrea sa -mi vinda mie casa si terenul aferent(5000mp).Binenteles eu am intrebat pe frati mei si au spus ca sunt de acord .As dori sa stiu care sunt pasi legali si daca se poate acum cat tata este in viata.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRU - ADRIAN MIU , Contabil 23:11, 22 August 2015
este un procedeu cam complicat, iti recomand sa mergi la un birou notarial public si el te va indruma, tot notarul iti va intocmii toate actele necesare precum si toate procedurile necesare.
Toate aceste acte o sa te cam coste
Numai procedura de intabulare o sa te coste intre 750 - 900 lei sau poate mai mult, restul de acte si taxe o sa descoperi pe percurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Tatal meu,nascut in 1927, a ramas orfan,de ambii parinti,la varsta de 12 ani. A continuat sa ramana in casa parinteasca,pana la varsta de 20 de ani,cand s-a ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? anonima70 anonima70 Buna seara,nu stiu cum sa procedez in cazul in care tatal meu a decedat acum 13ani,dezbaterea de mostenire nu a fost facuta,fratele meu a decedat acum 2ani,(el ... (vezi toată discuția)
Succesiune miti1956 miti1956 va rog niste lamuriri; tata a decedat in 1994 iar mama in februarie 2011. dupa tata nu am facut succesiunea acum am ramas 3 frati fiecare casatoriti si cu ... (vezi toată discuția)