Atata timp cat nu relatati cat de cat ce problema aveti nu cred ca veti gasi pe cineva disponibil.
Descrieti situatia si in mod sigur se vor gasi si destui utilizatori care sa va dea un sfat, chiar daca nu sunt avocati de profesie.:)
In cazul in care problema este specifica unei anumite sectiuni a forumului, topicul va fi mutat de moderator acolo unde trebuie (fara a va pierde subiectul) si unde va fi citit si de avocati specializati in drept civil, penal, etc.
buna....de 2 luni m-am certat cu sotia iar aceasta ma dat afara.tin sa precizez ca in astea 2 luni am stat so impac dar fara folos..nici nu vrea sa ne impacam dar nici nu ii sigura de divort...daca as divorta de ea domiciliul copilului se poate stabili la mine???
Stabilirea domiciliului la unul dintre parinti depinde de multi factori si numai judecatorul poate decide in grija cui se va afla copilul. Conteaza si varsta copilului, dorinta acestuia, in general trebuie asigurat un mediu in care copilul sa fie bine ingrijit si sa aiba tot confortul pentru crestere si educatie.
Motivele certurilor le cunoasteti mai bine si poate gasiti pana la urma o cale de intelegere astfel incat copilul sa nu fie afectat emotional de despartirea parintilor.
Daca ati fost dat afara din casa este posibil ca problema sa fie la dvs..
Divort
dragos rar
Buna! M-am certat cu sotia si a plecat impreuna cu copilul la mama ei de 3 saptamani, ea zice ca da divort cu acordul ambelor parti? este posibil? (vezi toată discuția)