avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara - divort cu minor, evacuare din domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara - divort cu minor, evacuare din domiciliu

poate intra pe mine in privat un avocat va rog mult
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:16, 24 August 2015
Atata timp cat nu relatati cat de cat ce problema aveti nu cred ca veti gasi pe cineva disponibil.

Descrieti situatia si in mod sigur se vor gasi si destui utilizatori care sa va dea un sfat, chiar daca nu sunt avocati de profesie.:)

In cazul in care problema este specifica unei anumite sectiuni a forumului, topicul va fi mutat de moderator acolo unde trebuie (fara a va pierde subiectul) si unde va fi citit si de avocati specializati in drept civil, penal, etc.
buna....de 2 luni m-am certat cu sotia iar aceasta ma dat afara.tin sa precizez ca in astea 2 luni am stat so impac dar fara folos..nici nu vrea sa ne impacam dar nici nu ii sigura de divort...daca as divorta de ea domiciliul copilului se poate stabili la mine???
Stabilirea domiciliului la unul dintre parinti depinde de multi factori si numai judecatorul poate decide in grija cui se va afla copilul. Conteaza si varsta copilului, dorinta acestuia, in general trebuie asigurat un mediu in care copilul sa fie bine ingrijit si sa aiba tot confortul pentru crestere si educatie.
Motivele certurilor le cunoasteti mai bine si poate gasiti pana la urma o cale de intelegere astfel incat copilul sa nu fie afectat emotional de despartirea parintilor.
Daca ati fost dat afara din casa este posibil ca problema sa fie la dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori și eu o lămurire, sotia dorește un divorț, ... Adibog Adibog Bună ziua, as dorii și eu o lămurire, sotia dorește un divorț, bărbatul nu. Au împreună un copil, iar ea într-o seara de la un scandal pleaca de ... (vezi toată discuția)
Divort dragos rar dragos rar Buna! M-am certat cu sotia si a plecat impreuna cu copilul la mama ei de 3 saptamani, ea zice ca da divort cu acordul ambelor parti? este posibil? (vezi toată discuția)
Vreau să divorțez, dar soțul mă amenință că mă distruge, mă lasă în strada și nu îmi da fata. nu știu ce să fac, nu vreau să mi se întâmple aceste lucruri Badea maria ramona Badea maria ramona Avem împreună o proprietate dar nu ne mai înțelegem el bea zilnic uneori peste măsură eu am decis sa mă despart de el ne mai suportând certurile și ... (vezi toată discuția)