avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reducere pensie de intretinere minor - Cerere de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reducere pensie de intretinere minor - Cerere de ordonanta presedentiala

Buna ziua,
Prin sentință definitivă din 02.03.2007 mi s-a stabilit o pensie de întreținere pentru copil, în cuantum de 327,8 lei corespunzătoare veniturilor de la acea dată.
După 20 de luni de șomaj, am reușit să mă angajez din nou.
Vreau să introduc o Cerere de ordonanță președențială pentru reducerea nivelului pensiei de întreținere, conform venitului pe care îl obțin actualmente.
1. Mă puteți ajuta vă rog cu un link unde să găsesc un model corespunzător pentru o astfel de cerere ?
2. Unde se depune această cerere ?
3. Poate fi depusă această cerere de către altcineva(prietena mea, fratele meu .....) având în vedere că programul meu de lucru este 8,00 – 17,00 și nu prea îmi vine să mă învoiesc în interes personal după 6 săptămâni de serviciu ?
4. Care sunt taxele care trebuie să le plătesc pentru această acțiune și unde ?
5. La angajare nu am fost întrebat dacă sunt căsătorit sau nu și cu atât mai puțin dacă am copii minori
6. Până la ora asta am luat o singură dată salariu, pentru perioada 08.07. – 31.07.a.c.: 1500 salariu brut + ore suplimentare(o oră în fiecare zi, programul de lucru fiind 8,00 – 17,00) = 1008 lei NET.
Nici pentru luna august nu am să iau salariul întreg întrucât toată societatea a fost în concediu în prima săptămână.
Ce fel/formă de adeverință de venit va trebui să solicit la Serviciul Personal, adeverință care să reflecte realitatea, pentru a o atașa la Cererea de ordonanță președențială ?
În mod normal, pentru o lună completă de muncă presupun că o să primesc aproximativ 1200 lei.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Diminuarea pensiei de intretinere mirceastanciubv mirceastanciubv Va rog sa ma ajutati ! Am depus o actiune in justitie(pe cale de ordonanta presedentiala), pentru diminuarea pensiei de intretinere de la 327,8 lei la 150 ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa divort Desperados Desperados Buna ziua.In urma deciziei de divort...Am dat un copie-paste mai jos ,am niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.Cat timp copilul e la el il.poate duce in ... (vezi toată discuția)
Reducerea pensiei alimentare la nivelul corespunzator venitului actual mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua, Pana la data de 01.11.2013 am platit o pensie alimentara de 326 lei, conform veniturilor de la acea vreme si sentintei definitive. In perioada ... (vezi toată discuția)