avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legi tari comunitatea europeana recunoscute de Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legi tari comunitatea europeana recunoscute de Romania

Buna ziua! As vrea sa ma indrumati catre o institutie care ma poate ajuta in privinta legilor tarilor din comunitatea europeana recunoscute de autoritatile din Romania precum si a intelegerilor dintre statul roman si acestea. Ma intereseaza in special in Austria. Exista la ei o lege valabila in teritoriul austriac si care se adreseaza tuturor angajatorilor straini care lucreaza acolo (e cazul meu) si despre care nu stiu daca statul roman o recunoaste sau face parte din vreo intelegere semnata de ambele parti.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 24 August 2015
Poate detaliati mai mult nelamurirea dvs. si ne spuneti mai exact despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie tu_tu tu_tu Un cetatean roman, plecat de mai multi ani in Austria si care are acte pentru drept de lucru acolo, care incearca acum sa obtina si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Alocatiile de stat claumona70 claumona70 Buna seara.Sunt casatorita cu un cetatean Austriac de origine romana din 2001.In urma casatoriei au rezultat 2 copii nascuti in Austria.Conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana straina crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ati intampinat vreodata problema asta, sa ma ajutati!!!!!!!!!! Seful meu vrea sa angajeze o doamna din Serbia, care are in jur de 50 ... (vezi toată discuția)