avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel divort

Reclamantul (sot) a introdus o actiune avand ca obiect "divort cu minori". Parata a omis sa solicite in cererea reconventionala si desfacerea casatoriei, aceasta solicitand doar incredintarea minorilor. Astfel, instanta a respins actiunea reclamantului ca neintemeiata deoarece nu poate legal invoca propria culpa in favoarea sa, pt a obtine desfacrea casatoriei, nefiind indeplinite disp. art.38 din Codul familiei.
Instanta a respins si cererea reconventionala, ca ramasa fara obiect. Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Intrebare: ce pot face acum pt ca vreau sa divortez si sa-mi fie incredintati copii?
Exercitati calea de atac a apelului , in termen de 30 de zile de la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort nanum nanum am si eu o problema si am nevoie de sfaturile d-voastra. sunt casatorita de 20 de ani si am si un copil minor . datorita neintelegerilor sotul meu a introdus ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)