avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea sa-mi primesc banii pt zilele muncite in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea sa-mi primesc banii pt zilele muncite in plus?

Am muncit 1 an si 4 luni la un magazin alimentar ca sef de tura.In primele 4 luni am muncit 6 zile in plus care nu mi-au fost platite.Seful de magazin de atunci si-a dat demisia si a venit altul in loc.Noul sef mi-a promis ca v-a face tot posibilul ca acele zile sa-mi fie platite.Intradevar s-a tinut de cuvant,dar o data cu el a venit si cosmarul.De atunci si pana luna aceasta cand mi-am dat demisia mai am vreo 15 zile care le-am muncit in plus,iar cand i-am zis ca vreau sa-mi fie platite a inceput sa vorbeasca foarte urat cu mine,spunandu-mi ca doar eu vreau zilele acelea platite,desi foarte multi colegi sunt in aceasta situatie,ca doar eu am fost "privilegiata "cu zile libere ca doar eu imi cer drepturile si multe altele.Tin sa mentionez ca timp de 1 an si 4 luni cat am muncit acolo,nu stiu daca adunate toate zilele am o luna muncita de dimineata,in rest doar de dupa-masa,desi in contractul de munca scrie ca muncesc 2 schimburi nu doar un schimb si acela doar de dupa-masa,iar de week-endu-ri muncite nici nu se mai pune problema.Cand am avut o discutie cu seful i-am spus de aceasta problema,dar el mi-a replicat ca nu stiu sa fac ce este de facut dimineata,desi nu mi-a zis niciodata ca vrea sa ma invete.Ca sa fiu mai clara,vreau sa va spun ca seful nu ma suporta ,deoarece nu fac parte din clanul lui de petrecareti(el are cativa angajati cu care face chefuri si se imbata in fiecare week-end).Are un comportament foare urat cu majoritatea angajatilor si mie personal a ajuns sa-mi fie foarte frica de el si din aceasta a fost una din cauzele pt care mi-am dat demisia.Astazi m-a sunat foarte nervos spunandu-mi ca v-a face plangere penala impotriva mea deoarece am dat bonurile de masa a unei angajate(care a fugit de acasa din cauza sotului ei) fiicei sale.Problema nu era chiar asa de grava,dar din spusele sefului a expirat ceva ciocolata in magazin si vroia sa plateasca ciocolata cu bonurile fostei angajate.Mi-a spus ca bonurile care urmeaza sa le primesc o sa mi le retina ca sa plateasca ce avea colega de platit .La noi in magazin fiecare avea cate un raion de verificat termene iar cine nu apuca sa faca caietul si expira era bun de plata,desi cand ne-am angajat nu ni s-a spus asa ceva,ci din potriva,ni s-a spus ca tot ce expira si se detelioreaza se trece pe o foaie,iar apoi sefii de tura sau cel de magazin le introduc in calculator.Dar,seful nostru de magazin ne pune sa platim,ba ne mai si intimideaza si se comporta oribil cu noi.Din 24 de angajati cati am fost la inceput au mai ramas doar 4 angajati vechi.Si din cei noi tot vin si pleaca.Am doua intrebari la care va rog sa-mi raspundeti:
1)Poate sa-mi faca plangere penala ca am dat bonurile de masa fiicei angajatei fara aprobarea sefului de magazin(eu fiind sef de tura) si sa-mi retina bonurile mele in schimbul angajatei?
2)Cum as putea sa-mi primesc banii pt zilele muncite in plus,fara sa afle seful de magazin,deoarece imi este foarte frica de el?(seful de magazin n-a amenintat ca daca ii facem rau n-o sa ne mai angajam in localitatea noastra niciodata)
Va spun cu mana pe inima ca asa om rau si care sa te faca sa simti frica de fiecare data cand il vezi sau cand te suna ca fostul sef n-am vazut si n-am sa mai vad niciodata.Va rog din suflet sa imi raspundeti la cele 2 intrebari si sa ma sfatuiti ce sa fac.:((.Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 24 August 2015
1. Nu prea vad pentru ce infractiune sa va faca plangere penala avand in vedere faptul ca ati dat bonurile de masa fiicei unei angajate.

2. Art.40 alin.2 C.mun.:
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
....
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
....

Prin urmare, neplata drepturilor salariale poate face obiectul :
- unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social

In sesizare veti specifica datele dvs de identitate , precum si neregulile savarsite de catre angajatorul dvs in legatura cu relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca . De exemplu, neplata salariului, neinregistrarea demisiei, neplata orelor suplimnetare, neacordarea reapausului saptamanal etc.

ITM-ul va constata incalcarea legislatiei muncii si va putea sanctiona - indirect - cu avertisment sau cu amenda pe angajator, dar nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariile restante.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

- unei actiuni in instanta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Singura autoritate in stat care il poate obliga pe angajator este instanta de judecata. Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu sau locul de munca , in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va plateasca salariile. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

- unei proceduri de mediere.
Medierea conflictelor de munca poate interveni atat in faza extraprocesuala (inaintea declansarii unui proces in fata instantelor de judecata) cat si in etapa procesuala (dupa ce s-au formulat cereri de chemare in judecata, apeluri sau recursuri).
Pentru medierea conflictelor individuale de munca sunt aplicabile prevederile art. 73 alin. (2) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare. ( art. 178 (2) din Legea 62/2001 a Dialogului social).

- unei cereri de deschidere a procedurii de insolventa.
Potrivit Legii nr.85/2014, valoarea-prag pentru a putea fi introdusa cererea de deschidere a procedurii de insolventa pentru salariati este de 6 salarii medii brute pe economie/salariat. (art.5 pct.72).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie mctzoana mctzoana As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract amorytza amorytza Buna ziua.As vrea sa stiu ce am de facut in situatia mea.Pe scurt,m am angajat la o firma,in contract scria 40 h lucratoare pe sapt,iar in realitate lucram ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa fac o plangere la ITM, pentru neplata bonuri de masa luna trecuta si neplata salariu pe 13 zile lucrate luna in curs. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)