avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,
as avea nevoie de un raspuns la urmatoarea situatie: am depus cerere de divort, s-a dat termen pt prima infatisare in luna septembrie, pe la inceputul lunii august am depus o alta cerere la dosar spunand ca m-am impacat cu sotul, dupa o saptamana am mers sa depun un certificat medico legal pt ca m-a abuzat si am spus la arhiva ca doresc sa continui divortul in continuare, m-am razgandit avand in vedere ca a fost violent cu mine.Dna de la arhiva, am intrebat-o daca mai este nevoie sa depun vreo cerere care sa o anuleze pe cealalata in care spuneam ca ne-am impacat, insa dansa a zis ca nu este nevoie, ci doar sa ma prezint in ziua termenului pt prima infatisare si sa spun in instanta.Nu sunt prea convinsa de ceea ce m-a sfatuit dna de la arhiva si as vrea sa stiu daca acum trebuie sa depun o alta cerere inregistrata sau sa o iau de la capat sa deschid dosarul de divort.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: olaruadela , utilizator 17:07, 24 August 2015
doamna grefier v-a sfatuit corect. Nu mai depuneti o alta cerere. Asteptati termenul de judecata
Puteti depune cate cereri modificatoare doriti pana la primul termen de judecata. Eu as depune in locul dvs.
Ultima modificare: Luni, 24 August 2015
Cristina Paisa, Avocat
Buna ziua,
Nu este cazul sa deschideti un nou dosar de divort.
Pana la primul termen, in dosarul actual, puteti face orice si oricate modificari doriti.
La termenul de judecata insa va fi nevoie sa va prezentati pentru ca instanta sa se lamureasca asupra vointei dvs finale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar din arhiva szebeni arthur szebeni arthur am un proces civil cu un vecin penultimul termen a fost in 3.03.2009 ,iar urmatorul va fi pe 31.03.2009,intre cele doua termene am vrut de 2 ori sa ... (vezi toată discuția)
Durata divort ASilviu ASilviu Sunt casatorit de 8 ani si avem un baietel de 5 ani. De 2 ani nu mai exista comunicare in familie, nu mai avem o relatie, merg acas de dragul copilului. M-am ... (vezi toată discuția)