avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparatorul nu a transcris masina!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparatorul nu a transcris masina!

Buna ziua. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, radiata de la fiscal, trecut pe certificat instrainare.

Cumparatorul nu a mai mers mai departe cu transcrierea RAR si Politie si am primit amenda acasa.

Cum pot sa fac sa transcrie masina? am copii dupa toate actele.

1. Merg la politia rutiera?
2. Trebuie actionat in instanta, pentru transcriere.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 August 2015
Expressvectra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:34, 24 August 2015
2. Numai in instanta, pe calea obligatiei de a face (obligatia de a inscrie masina).
Formulati actiune in instanta impotriva cumparatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Intrebare - masina vanduta dar inmatriculata in continuare pe numele meu marya24 marya24 buna ziua! pe 11 noiembrie 2012 am vandut o masina unei persoane care nu a trecut-o pe numele sau in termen de 30 zile, cum prevede legea, apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)
Instrainare auto si radiere la politie cloudabz cloudabz Am vandut o masina acum 3 luni cu certificat fiscal cu tot,eu nu stiu daca el merge sau nu cu numerele mele deoarece nu m-a interesat sa le pastrez,mai trebuie ... (vezi toată discuția)