avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul financiar pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul financiar pentru tinerii casatoriti

Buna ziua,
Urmeaza sa ma cunun civil la primaria sector 3. Auzisem ca se da un ajutor financiar daca completezi o cerere...
Imi puteti daca se acorda intradevar, conditiile si ce suma este?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 25 August 2015
Legea nr. 396/2006 privind acordarea unui sprijin financiar la constituirea familiei a fost abrogata la data de 01.07.2010 prin Legea nr.118/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatia de 200e in urma casatoriei civile annamaria2015 annamaria2015 Buna ziua tuturor, am si eu o scurta si directa intrebare. Eu si sotul meu urmeaza sa ne casatorim legal in Octombrie. El a mai fost casatorit legal acum 9 ... (vezi toată discuția)
Acordare 200e la cununia civila Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am cununia civila la sfarsitul lunii, se mai acorda acei 200E la incheierea casatoriei? Si daca da, ce anume ar trebui sa fac? ... (vezi toată discuția)
Banii pentru prima casatorie Mirelazaldea Mirelazaldea buna , am si eu o intrebare. Se mai acorda acei 200euro pt prima casatorie? (vezi toată discuția)