avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire hotarare judecatoareasca de incetare a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire hotarare judecatoareasca de incetare a procesului penal

CE INSEAMNA ASTA PROCESUL SA TERMINAT ??? MULTUMESC
HOTARASTE: În baza art.11 pct. 2 lit.b C.p.p. rap. la art.10 al.1 lit.f C.p.p., cu referire la art.284 C.p.p., încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a părții vătămate MC deținut în Penitenciarul Rahova, împotriva inculpatei s.d.v ..., pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art.213 C.pen., ca urmare a tardivității introducerii plângerii prealabile. În temeiul ar
Complet: C1-penal
Ultima modificare: Marți, 25 August 2015
riccardojunior, utilizator
Da, inseamna ca a incetat procesul penal intrucat partea vatamata a depus plangerea prealabila prea tarziu si a depasit astfel termenul prevazut de lege.
eu nu am stiut de acest proces facut in 2006..... fiind plecata in strainatate din 2004 ... am aflat azi ......mai pot face ceva sa demonstrez ca aceasta persoana a mințit ?????? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Plângere penală Adrian1801 Adrian1801 Bună seara, am făcut o plângere penală fostei soţii pentru neplata pensiei alimentare, plângerea a fost făcută la Parchetul din Ploiești, apoi a fost ... (vezi toată discuția)
Doua condamnari diferite pe noul cod penal! ContSters310818 ContSters310818 Buna ziua,o intrebare legata de o nelamurire. Va atasez mai jos doua condamnari in acelasi dosar,cu acelasi fapte si articole diferite! Intr o hotarare s-a ... (vezi toată discuția)