avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendata de la inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendata de la inmatriculare

Am următoarea problema.Am cumpărat o remorca cu acte de proveniență Luxemburg de la un cetățean roman.Respectivul mi a dat actele pe care le avea eu urmând sa mă duc sa înmatriculez remorca în România. Surpriza după ample verificări s a constatat ca lipsește în act și totodată remorca este suspendata de la înmatriculare în Luxemburg pentru un motiv cunoscut doar de...Ei. Ei,în concluzie ce as putea sa fac?Dacă deschis un dosar în instanță as avea vreo șansă să se înmatriculeze?Măcar dacă as primi numere provizorii pe perioada desfășurării dosarului as putea sa o folosesc...Dacă aveți idee...Va rog sa mă ajutați cu un sfat. #-o
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 09:31, 25 August 2015
În primu rând să îl întrebaţi pe român de ce au oprit luxemburgezi înmatricularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto provenienta non ue AlexGeorge2017 AlexGeorge2017 Buna ziua , va rog daca aveti timp sa ma lamuriti in urmatoarea intrebare: Am cumparat un autovehicul dintr o tara non-ue, mai exact din ... (vezi toată discuția)