avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA emitere factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA emitere factura

Buna ziua!

Poate un PFA sa emita factura daca are certificatul de inregistrare de la ORC insa nu s-a inregistrat inca cu el la finante?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:41, 25 August 2015
Termenul este de max. 15 zile calendaristice in care sa mergeti si la finante. Pe acela trebuie sa-l respectati. Nu faceti nimic pana nu mergeti si la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen limita de inregistrare fiscala a unei pfa danalexandru1234 danalexandru1234 Buna seara, Pe data de 28 iulie am obtinut certificatul de inregistrare de la registrul comertului ca PFA. In cate zile trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)