avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua,

Se poate ca in Bucuresti, intr-un apartament cu o singura intrare, dar cu doua camere decomandate, total separate, fiecare cu usa ei, sa existe doua societati comerciale? Ma refer aici doar ca si adrese de sediu social, niciuna dintre firme nu desfasoara activitati la sediul social. Mentionez ca la aceasta adresa au existat doua firme inregistrate, cea mai veche dintre ele fiind radiata prin 2010, iar cea care inca exista fiind infiintata prin 1997. As vrea ca in locul celei radiate sa aduc o alta firma infiintata deja, care are sediul in Giurgiu.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 19:24, 25 August 2015
Faceti contract de comodat/inchiriere doar pentru o camera. Atasati la contract si o schita a apartamentului in care hasurati camera destinata sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
2 puncte de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - sediul social o camera din apartament anca_ro anca_ro Buna seara, sunt in curs de a imi infiinta un PFA, unde ar trebui sa mentionez ca sediul va fi doar o camera din acest apartament? Am facut o schita cu ... (vezi toată discuția)