avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul pensiei pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul pensiei pentru limita de varsta

Imi poate preciza cineva daca sporurile de tehnicitate se iau in calcul pentru stabilirea pensiei la limita de varsta. Am lucrat cca. 17 ani la "Turbomecanica" - fabrica care era industrie de varf, unde se produceau motoare de avion si elicopter. Personalul productiv si TESA a primit permanent un spor de tehnicitate de 14% din salariul de incadrare. M-am pensionat de curand si in asa-zisa Decizie de pensionare nu exista informatii clare, care sa ma lamureasca daca s-a luat sau nu in calcul acest tip de spor. Astept cu mare interes un raspuns pertinent in acest sens.
Cu multumiri anticipate!
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
kronstadter, utilizator
Cel mai recent răspuns: kronstadter , utilizator 14:19, 27 August 2015
Acest spor era inregistrat in carnetul de munca?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult Slavinia!
Da D-le Tudor, sporul respectiv era inregistrat in Cartea de Munca.
Solicitati buletinul de calcul de la Casa de Pensii si vedeti acolo daca sporurile respective au fost luate in calculul punctajului.

Alte discuții în legătură

Buna ziua cum sunt valorificate sporurile nepermanente la calculul ... uca2015 uca2015 Buna ziua Cum sunt valorificate sporurile nepermanente la calculul punctajelor lunare pentru perioadele de pana in 01 aprilie 2001? respectiv pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime ancfd ancfd Buna ziua, Lucrez din 1978,va rog sa-mi spuneti pentru ce perioada am nevoie de adeverinta cu sporul de vechime la dosarul de pensionare. Arhiva e in ... (vezi toată discuția)
Sporurile si pensia catalina76 catalina76 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca la calcularea pensiei se iau in calcul si sporurile? Va multumesc. (vezi toată discuția)