avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pastrare lucruri inventar la incheierea contractului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pastrare lucruri inventar la incheierea contractului

Buna ziua,

Am si eu o problema cu angajatorul meu. Ideea e in felul urmator nu am mai fost platit de 2 luni de zile s-au strans niste bani acolo si angajatorul spune ca nu are bani sa ma plateasca in timp util decat dupa ce incaseaza. As vrea sa stiu daca exista vreo oportunitate legala prin care eu sa raman cu lucrurile din inventar in momentul in care imi dau demisia si el nu mi-a platit salariile restante (daca nu le plateste pana atunci). Mentionez ca nu vreau sa ma duc la ITM deoarece am avut o relatie destul de buna cu angajatorul si il inteleg ca trece printr-o perioada grea. Eu nu doresc decat sa-mi recuperez banii.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 26 August 2015
Nu aveti cum sa retineti acele bunuri fara a avea acceptul angajatorului.In acest sens, consider ca este necesar incheierea unui act intre dvs si angajator cu privire la plata salariilor si restituirea bunurilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire din salariu emiliaemilia emiliaemilia Buna ziua. Mi-am dat demisia de la locul de munca si nu mi-a dat toti banii cu motivul ca imi opreste pentru training-ul la care el m-a trimis si pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire salariu neplatit? cataradu cataradu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu neplata salariului la incetarea contractului de munca. Pe scurt: am plecat de la firma incepand ... (vezi toată discuția)
Cine stie unde pot reclama un patron care nu-si plateste angajatii ? agjnhjowrtigk agjnhjowrtigk va rog mult sa ma ajutati, poate gasesc ajutor la dumneavoastra. ce pot sa fac cu patronul meu ca de 2 luni nu ma plateste si asta nui problema noua am 3 ani ... (vezi toată discuția)