avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cesionata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cesionata

buna ziua , firma s a cesionat iar acum apare la anaf amenzi neachitate in valoare de 10.000 lei ,iar la momentul tranzactiei nu au aparut cum pot afla si cere o fisa analitica de la cei de la anaf
Cel mai recent răspuns: Doru Valean , Consilier juridic 12:59, 26 August 2015
Cereti certificat de atestare fiscala. Oricum ma indoiesc ca puteti cesiona firma inainte de a achita datoriile catre ANAF, caci vor face sau au facut deja opozitie la cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere insoventa. datori catre bugetul de stat inlineasofa inlineasofa O societatea (SRL) are in proprietate o cladire si are datorii numai la Fisc de aproape 50.000 lei si cateva creante (aprox. 10.000 lei). Cum poate societatea ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal din partea anaf ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Am o problema cu care ma confrunt legata de o citatie facuta de ANAF . Ei au contestat o hotarare AGA publicata in Monitorul Oficial (hotarare ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal pentru viitorul asociat unic Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Am si eu o intrebare: in cazul unui contract de cesiune in care o persoana terta va fi asociat unic va trebui sa depuna la ONRC pe langa celelalte ... (vezi toată discuția)