avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare magazin imbracaminte/incaltaminte cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare magazin imbracaminte/incaltaminte cu croitorie inclusa

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un magazin care sa functioneze suta la suta legal, cu haine si imcaltaminte importate din strainatate, cu facturi si tot ceea ce e necesar, magazin care sa fie, in acelasi timp, si croitorie pe comanda.
Ma puteti ajuta cu informatii despre autorizatiile necesare pentru functionarea unui asemenea magazin? As vrea sa fie totul ok si sa nu am niciun fel de probleme, insa cadrul legal imi da batai de cap.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adryana-Ducu , utilizator 14:40, 26 August 2015
Oficiul Registrul Comertului din judetul unde va aflati va va informa cu privire la autorizatiile necesare o data cu infiintarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neculaiemilian neculaiemilian Daca sunt detinator de ii si am un magazin de haine sunt obligat sa-mi angajez vanzatoare sau pot sa vand chiar eu? Vreau si eu sa stiu ce acte mai imi ... (vezi toată discuția)
Avize sara1985 sara1985 Buna seara, Ca si un srl-d care are obiect de activitate comertul cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate, ce fel de avize sunt necesare? ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)