avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conversatii inregistrate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conversatii inregistrate

Buna ziua!Detin un magazin cu vanzare la distanta si ma interseaza daca, in cazul unei reclamatii sunt nevoit sa pun la dispozitia clientului sau a celor de la opc , ca de exemplu, conversatiile agentilor de vanzarri cu clientul ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexSm1 , utilizator 14:58, 26 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o punga de cereale si vreau sa o returnez ca nu are gust bun! eligeo66 eligeo66 Acum cateva minute, vine suparat nevoie mare un client la mine, ca vrea sa schimbe o punga de cereale cumparata acum aproximativ o saptamana(cand cumparase 2 ... (vezi toată discuția)
Returnare contravaloare comanda c martin c martin bună ziua suntem un magazin de perdele ce executa lucrari numai pe comanda clientului va rog sa îmi spuneți dacă este legal sa se restituie ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)