avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot invoca achiesarea tacita fata de pasivul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot invoca achiesarea tacita fata de pasivul succesoral?

Buna ziua , am dezbatut o succesiune terminata cu o tranzactie intre parti . in tranzactie nu s-a trecut si pasivul (cheltuieli de inmormantare si pomeniri ), considerandu-se ca nu mai sant pretentii si dorim stingerea litigiului din respectivul dosar . Fraza - in urma perfectarii intelegerii dintre noi , nu mai avem nici o pretentie si dorim stingerea litigiului aflat pe rol in dosarul X, a fost trecuta in josul tranzactiei si in hotararea primita acasa. Dupa un an am fost data in judecata sa impartim in cote egale si acel pasiv sus mentionat . INTREBARE- pot cere in situatia de fata achiesare tacita asupra acelui pasiv ? VA MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Motivare apel -achiesare hotarare dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . Am dezbatut succesiunea prin incheierea unei tranzactii consfintita de instanta la primul termen fond. In acea tranzactie nu am transat ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare de expedient dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . In urma cu doi ani am stins un litigiu -succesiune prin semnarea unei tranzactii in fata instantei . In josul tranzactiei am inserat frazele IN ... (vezi toată discuția)
Incalcare promisiune carsteaverginica carsteaverginica buna seara . partaj succesoral se incheie cu o tranzactie iar partile spun clar ca nu mai au nici o pretentie una de la cealalalta si doresc stingerea ... (vezi toată discuția)