avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... reclamatie confidentiala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

reclamatie confidentiala

Buna ziua.
In urma unei sesizari, o comisie de verificare a aspectelor sesizate in acel material, s-a deplasat la institutia pe care o conduc iar procesul verbal intocmit de catre membri comisiei, infirma cele mentionate in sesizare. Deoarece pe langa aspecte profesionale, acea sesizarea contine si multe afirmatii jignitoare (atac la persoana), am solicitat in scris materialul respectiv, dar superiorii mei mi-au refuzat solicitarea mentionand prevederile OMECTS 5547/2011. Mentionez faptul ca in solicitarea mea am precizat faptul ca documentul respectiv imi este necesar in vederea asigurarii dreptului la aparare. Este legal refuzul institutiei respective?
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2015
ContSters53977, utilizator

Alte discuții în legătură

Subordonare comisie de disciplina cyan cyan La art. 247 din Codul muncii se precizeaza ca angajatorul dispune de prerogativă disciplinară. Prin \"angajator\" se intelege in mod general societatea ... (vezi toată discuția)
Abuz fizic la locul de munca crisspwi crisspwi as dori sa stiu ce masuri legale se pot lua in cazul in care un superior te abuzeaza fizic la locul de munca in sensul in care pune mana pe tine si trage de ... (vezi toată discuția)
Termen de citare la comisia de disciplina Justitiarul711 Justitiarul711 In cat timp de la nota explicativa este obligata comisia sa te citeze pentru a te baga in comisia de disciplina? (vezi toată discuția)