avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie in strainatate cu un minor,ruda de gradul II
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie in strainatate cu un minor,ruda de gradul II

Buna seara!
Voi calatori cu nepotica mea de 8 ani,stabilita impreuna cu parintii in Italia,acum in fiind in vacanta in Romania.
Ce documente trebuie sa detin eu ,in calitate de matusa ,pentru a calatori din Romania spre Italia .
O procura in limba italiana pe care o am deja ,ar fi suficient?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anissia , utilizator 20:09, 26 August 2015
Va trebuie si procura in limba romana din partea parintilor minorei.
procura si cazier judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca ... MNI MNI Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca cu nepotii mei, minori, din Romania în Italia. Menționez ca voi merge cu ei în Italia la ... (vezi toată discuția)
Buna seara letsoc letsoc Am si eu o intrebate. In vacanata vreau sa o iau pe sora mea de 12 ani la mine in Spania,fara pariniti mei.De ce acte sm nevoie? astept raspuns multumesc ... (vezi toată discuția)
Documente necesare insotire minor in strainatate viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua. Va rog o precizare. Voi calatori cu nepotul meu -minor de 8 ani in perioada 11 -15 iunie si 27 iunie 04 iulie in Italia in vacanta , in doua locatii ... (vezi toată discuția)