avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare suma timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare suma timbru de mediu

Buna ziua! In data de 29/07/2013, ca urmare a achizitionarii unui autoturism, ANAF Cluj-Napoca mi-a stabilit o taxa reprezentand ''timbru de mediu pentru autovehicule''. Avand in vedere ca banditii au tot schimbat denumirea acestei taxe, as dori sa stiu daca ma incadrez in reglementarile ordonanţei care modifică OUG nr. 9/2013 privind timbrul de mediu, aparuta in aceste zile. Va multumesc mult pentru atentia acordata si pentru eventualul raspuns.Cu respect!
Cel mai recent răspuns: icostin66 , utilizator 10:01, 2 Septembrie 2015
Nu va incadrati . Procedura restituirii si aplica in cazul celor care au achitat taxa de prima inmatriculare, taxa poluare si taxa pentru emisii poluante, respectiv taxe achitate pana la timbrul de mediu din 2013 .
Va multumesc mult pentru raspuns. In instanta as avea vreo sansa? Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru 2013 fortunasystem fortunasystem Am platit taxa de mediu pe 13/03/2013 si am incercat sa depun actele pe 15/03/2013 dar am fost refuzat pe motiv ca noua taxa de timbru se aplica incepand din ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto mirceaione mirceaione In mai 2014 am platit 481 lei la ANAF pentru timbrul de mediu conform OUG 9/2013 in vederea inmatricularii autoturismului DACIA LOGAN cumparat de mine in stare ... (vezi toată discuția)