avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada de comunicare a citatiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada de comunicare a citatiei

Dovada de comunicare a unei ordonante, citatii sau a altor documente emise de organulul judiciar/judecator catre partii este procesul verbal prevazut de art. 262 din cpp?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:12, 27 August 2015
Da,dovada de comunicare a unei citatii,ordonante sau alte documente emise de organul judiciar se face conform art.262, si prin raportare la art. 264 Comunicarea altor acte procedurale, conform capitol I Citarea, comunicarea actelor procedurale si mandatul de aducere art.257-268 Noul Cod Proc.Penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedúra de citare Bencipici Bencipici In de cauzei procedúra de citare NU este legal indeplinita? (vezi toată discuția)
Probleme cu citatia. Just-drept Just-drept Zilele trecute, am primit o citatie de a ma prezenta la postul de politie. Citatia mi-a fost adusa acasa si predata unui membru de familie caci eu nu ma aflam ... (vezi toată discuția)
Codul de procedurã penalã gicu13 gicu13 Bună ziua Dacă interpretez corect legea penală, în acest moment este în vigoare Codul de Procedură Penală din 1968, cu modificările și ... (vezi toată discuția)