avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare de la executor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare de la executor

am primit notificare de la executor judecatoresc,privind faptul de preluarea unei creante de catre o firma de recuperare, contractul respectiv a fost incheiat in 2004,ultima plata sa efectuat in martie 2010,
INRTEBAREA este ca executorl poate face executare silita ....nu se comunica un termen de plata concret,
Cei de facut mai departe? Dupa informatiile mele termenul de prescriere este de 3 ani de la data scadentei sau data ultimei platii...
Cel mai recent răspuns: laszlo13 , utilizator 09:07, 28 August 2015
Este corect, invocati in contestatia la executare teremnul de 3 ani in care se prescrie dreptul de cere executarea silita, daca nu s-au mai efectuat plati din 2010 sau nu s-au facut alte acte de intrerupere a prescriptiei.Termenul de contestatie la executare este de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.
Dacă ultima plată a fost efectuată în 2010 și notificarea a fost emisă abia acum, datoria este prescrisă, depinde acum de mai multe aspecte.
Multumesc pt raspuns,unde trebuie sa depun contestatia?? la executor sau la firma de recuperare??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit? cata_tm_83 cata_tm_83 Buna ziua, Am 3 credite datand din anul 2008, ultima rata platita a fost aproximativ in 2010, ca urmare am fost executat silit pe unul din credite iar ... (vezi toată discuția)