buna seara tot intrb pe la institutile statului si nu ma lamurete nimeni am o mare problema cu actele mele unu cercificatul de nastere e deteriorat si nu stiu de unde il pot scoate m am nascut maternitatea poienari in anul 1968 care apartine de primaria bolintin vale ,doi am nevoie de o copie dupa cercificatul de deces al sotului care a murit la spitalul floreasca si am inteles ca trebuie sa merg undeva la primaria sect 1 imi trebuiesc pentru schimbarea buletinului am fost la primaria din satul meu natal si mi s a spus ca nu imi pot elibera copie dupa cercificatul de deces al sotului pentru ca el a murit la spital si ei nu au acest act in primarie acelas lucru mi au spus si de cercificatul meu de nastere sa merg la bolintin vale sa cer de acolo cercificatul meu de nastere numai stiu unde sa ma duc va rog sa ma lamuriti si pe mine multumesc
1.Certificatul dvs. de nastere il puteti solicita direct de la Bolintin Vale, ori prin intermediul starii civile de la locul dvs. de domiciliu, care urmeaza sa faca o corespondenta cu cei de la Bolintinul din Vale.
2. Certificatul de deces al sotului la fel il puteti solicita direct de la Bucuresti, sectorul 1, ori prin starea civila de la locul dvs. de domiciliu.
Important este sa aveti actul de identitate valabil, 2 timbre fiscale de 2 lei, cerere pe care o primiti gratuit de la starea civila de la locul dvs. de domiciliu. Termenul este de 30 de zile.