avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna seara. In anul 2005 am girat o colega la banca. Ulterior, prin act aditional, am fost inlocuita ca girant. Am aflat intamplator ca in anul 2014 banca a solicitat instantei incuviintarea executarii silite pe numele meu. Executorul jufecatoresc a incetat executarea pe motiv ca nu au fost identificate bunuri urmaribile. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: danielanic , utilizator 10:45, 28 August 2015
Luați legătura cu Banca, explicați-le situația și cereți-le să vă dea o dovadă că au cerut încetarea executării silite împotriva dumneavoastră.
Multumesc pentru raspuns. Eu vroiam sa va rog sa imi spuneti daca exista vreo solutie de incetarea a executarii mele silite prin instanta, pentru ca in banca respectiva nu am incredere avand in vedere ca nu sunt in stare sa isi verifice actele si creaza situatii neplacute oamenilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danielanic danielanic Buna ziua. Vreau sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie-in anul 2005 am girat pe cineva la un credit, ulterior in 2006 am fost inlocuit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, abuz de incredere....? ContSters155247 ContSters155247 Buna ziua! In anul 2012, sotul meu si-a girat la un IFN, un coleg. La acest contract a mai fost pusa giranta soacra titularului de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna executare silita? violetapirse violetapirse Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. In anul 2008 am girat o colega de serviciu pentru un imprumut bancar. In anul 2009 aceasta a plecat in ... (vezi toată discuția)