avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua. Vreau sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie-in anul 2005 am girat pe cineva la un credit, ulterior in 2006 am fost inlocuit prin act aditional, in anul 2016 banca a vandut creanta si m- am trezit cu conturile blocate (incepand cu 11.02.), astazi am obtinut de la executor suspendarea executarii, urmand sa analizeze daca dispune incetarea executarii. Stiu ca daca executorul dispune incetarea nu ar mai avea r'ost contestatia la executare, dar as vrea totusi sa nu i las pe cei de la firma de recuperari sa scape nepedepsiti. Ce solutie as putea avea, avand in vedere punerea pe drumuri, faptul ca nu imi pot folosi salariul si ale cheltuieli ocazionate de aceasta greseala a lor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:59, 15 Februarie 2016
Dupa ce obtineti incetarea executarii silite de la executor, puteti actiona pe cale civila conform art.1.350 NCC,solictiand repararea prejudiciului creat, in masura in care exista un astfel de prejudiciu si il puteti dovedi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita danielanic danielanic Buna seara. In anul 2005 am girat o colega la banca. Ulterior, prin act aditional, am fost inlocuita ca girant. Am aflat intamplator ca in anul 2014 banca a ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu creat prin plata unor sporuri si drepturi cristinavasiliu cristinavasiliu In baza unei decizii emise de curtea de conturi s-a dispus recuperarea prejudiciului creat prin plata unor sporuri si drepturi acordate in anul 2008 de la ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salriu ca girant- urgent traiminromania traiminromania Buna seara!Am 26 de ani.SUnt administrator al unei firme dar doar in acte pentru ca , de fapt, administrator e mama mea.In anul 2007 mama mea a facut o linie ... (vezi toată discuția)