avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adunare AGA cu refuz de primire delegatie reprezentant ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adunare AGA cu refuz de primire delegatie reprezentant asociat in AGA

Buna seara,

Expun o problema la care as dori putin ajutor daca e posibil.
O firma are 2 asociati : un PF si un PJ din alta localitate
PF-ul convoaca AGA si solicita ca reprezentantul PJ sa depuna o delegatie/imputernicire cu cel putin 48 ore inainte de AGA. Reprezentantul soseste in localitate pentru a depunde delegatia insa la sediul firmei nu este nimeni iar la telefon i se comunica sa vina peste aproximativ 6 ore cand va fi cineva la firma sa depuna delgatia/imputernicirea. Problema este ca daca se depune atunci delgatia, timpul de 48 ore este expirat si intra in contradictie cu Solicitarea de convocare AGA facuta de PF, unde se specifica de delegatie.
Mai pe scurt, PF-ul convoaca AGA dar face tot posibilul ca reprezentantul PJ sa nu poate participa.

As dori o solutie legala daca se poate. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme orc asociat pj straina smeagull smeagull Salut, am intampinat urmatoarea problema la orc: sc-ul este un srl cu mai multi asociati, intre care o sc straina, asociat majoritar. doreste sa opereze ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl cu asociat persoana juridica straina thegreencoffee thegreencoffee Buna ziua, Avem un SRL-ul compus din 3 asociati, din care unul este PJ externa (UE). Sunt interesat de actele necesare ce trebuie aduse de asociatul PJ ... (vezi toată discuția)
Cnp-ul trebuie stipulat intr-un contract de reprezentare? MrFB MrFB Buna ziua!Daca eu sunt reprezentantul unui investitor,iar acesta doreste sa cumpere anumite imobile iar eu i le caut contra unui comision,in contractul de ... (vezi toată discuția)