avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CNP-ul trebuie stipulat intr-un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CNP-ul trebuie stipulat intr-un contract de reprezentare?

Buna ziua!Daca eu sunt reprezentantul unui investitor,iar acesta doreste sa cumpere anumite imobile iar eu i le caut contra unui comision,in contractul de reprezentare trebuie sa stipulez ceva de genul S.C...reprezentata de...CNP sau pot face un contract de genul SC.. reprezentata de.... apoi date de identificare firma ,fara cnp..

Contractele sunt facute intre agentia mea imobiliara reprezentata de mine si:
-alta societate comerciala interesata de achizitii reprezentata de cineva,de regula actionar sau director
-persoana fizica proprietar de societate,dar care cumpara imobilele direct pe numele lui.

Problema este ca exista posibilitatea ca respectivul reprezentat sa cumpere ori pentru el(PF) sau in numele societatii (PJ).CNP-ul este necesar in ambele situatii?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:40, 8 Septembrie 2018
Buna ziua,
Numele firmei trebuie sa fie insotit de datele ei de identificare (nr. reg si CUI) iar reprezentantul de CNP.
Imputernicitului trebuie sa-i fie trecut CNP-ul.
Bun,ale mele le trec,dar este obligatoriu si CNP-ul celui pe care il reprezint?
Da.
Trebuie identificată concret atat persoana mandantului, cât și cea a mandatarului.
Pot fi n persoane cu acelasi nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de brokeraj branoiuionut branoiuionut Buna ziua, am incheiat o polita de asigurare la masina si firma de asigurari mi-a dat un document mandat de brokeraj sa semnez.Astept un raspuns cum sa anulez ... (vezi toată discuția)
Speta contracte caprice caprice Buna ziua, SC PERE SRL( mandant) a semnat un contract de mandat cu SC MERE SRL( mandatar) avand ca obiect : \"Mandatarul se obligă să efectueze fapte de ... (vezi toată discuția)
Intermedieri marius_fd marius_fd recent am deschis o firma de intermedieri si as dori sa aflu si eu care este contractul cel mai bun pentru intermediarea unei afaceri cu beneficiarul (vezi toată discuția)