Buna ziua!Am si eu o mare problema cu cei de la Credit Express...in 2011 am facut un abonament de internet mobil de la Romtelecom si ulterior am facut o cerere de reziliere a contractului dupa aproximativ un an deoarece serviciile primite nu erau conforme cu acel contract,adica internetul nu functiona cam deloc.Ei bine,o doamna de la Romtelecom chipurile a preluat cererea scrisa si a spus ca nu e nicio problema.Am ajuns acum...in 2015 sa primesc in fiecare luna plicuri de la firma de recuperari pentru creanta de vreo 150ron...contravaloarea a trei facturi pe care nu le-am mai achitat dat fiind faptul ca facusem cerere de inchidere a contractului si aceasta a fost preluata de o doamna de la Romtelecom ..mentionez ca atunci eram cu plata la zi.Ma si suna,le-am blocat apelurile,ma exaspereaza cu plicuri ...Au posibilitatea sa ma dea in judecata si sa castige dreptul de a le returna acei bani daca in tot acest timp nu m-au dat in judecata?
Dar cum sa fac sa nu ma mai terorizeze cu plicuri si telefoane?...au numere de centrala si majoritatea le-am blocat...cand am raspuns la telefon le-am zis ca nu mai e numarul celei pe care o cauta si tot suna,tot trimit plicuri..mai nou am vazut ca trimit recomandate..probabil ca sa aiba certitudinea ca am primit,dar nu le-am ridicat...ca banuiesc ca de la ei sunt..efectiv nu mai pot sa fiu un om normal din cauza lor...Plus ca mama mea e cam panicoasa si chiar se sperie cand gaseste astfel de plicuri...