multumesc pentru raspuns doamna avocat ...
am studiat si restudiat dosarul cu contracte ,de la prima fila pana la ultima coperta , si ...nu se specifica absolut nicaieri , in nici o clauza , si in nici un randulez din acela cu litere mici mici de tot , ceva legat de o eventula preluare a companiei in cauza , adica cea care va prelua getiunea , cum ca as fi obligat prin contractul care deja il am , sa suport noile reguli .
deci in opinia mea , eu si toti ceilalti clienti fosti Cosmote si Romtelecom , suntem preluati cam abuziv , fara a fi instiintati anterior "cu ce tren" vom merge ...
practic , consider ca sunt "parvenit clandestin" in noua "familie" , drept urmare , imi convine , nu-mi convine trebuie sa stau cu indivizii roz-bonbon la masa .
nebuneala este cu netul si cu telefoanele mobile....care nu mai fuctioneaza la capacitatea pe care am solicitat-o aceasta fiind trecuta in contract si deatfel o si platesc .
preventiv ....am intrebat cu prelungirea contractuala....raspuns "-da sigur , se poate , dar pretul minim/abonament/luna este de 11E+TVA...consider groaznic de scump pentru serviciile precare care le au acum date la uzat .
intrebare : este posibila rezilierea , fara suporta plata de daune , sau mai stiu eu ce clauze , si totodata pot cere daune , ca nu pot folosii serviciile de net , asa cum erau anterior , iar mobilelele nu fuctioneaza perioade bune de timp ?
am soferi plecati prin Europa , care ma suna din statiile peco , sa ma intrebe de ce am inchis telefoanele .
P.S. presimt ca odata cu cuburile roz , atarnate prin Bucuresti , va veni si un val de procese ! un lucru bun consider , vor avea avocatii de munca !