avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Preluare client pentru servicii telefonie si internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Preluare client pentru servicii telefonie si internet

ca mai tot omul , am si eu telefon mobil . dar am si un contract bussines /2 ani ,pentru vreo 310 abonamente mobile , vreo 4 de net fix si 15 de net mobil , la o societate care recent a fost cumparata de nemti .
partea rea este ca de la achizitia nou colorata si cu reclame agresive , a scazut puterea netului(foarte tare) , si se pierde semnalul , mai rau ca in anii postdecembristi cand a aparut si la noi Dialog-ul .
am intrebat care este treba , raspunsul primit fiind " -si ce vrei sa acem noi acum...?"
eu stiu ce sa fac , voi renunta la serviciile lor , si voi porta toate numerele...
ideea este ca vreau daune ...si pe masura , platesc lunar in jur de 13.500 lei (asta si pentru comportamentul celui cu care am vorbit).

cum sa fac , sa reziliez contractul cu ei , fara sa platesc asa zisele clauze , avand in vedere ca sigla si culoarea companiei nu mai este aceeasi , si totodata am cam iesit de sub incidenta clauzelor?
tinem cont ca achizitionarea unei companii cu toata masa de clienti , nu inseamna ca ca tu COMPANIE ai drepturi , si eu utilizator...am dreptul sa tac si sa platesc.

mentionez ca nu am beneficiat de nici o oferta la vre-un aparat , terminal sau device , din magazinele lor partenere .
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 17:15, 5 Noiembrie 2014
multumesc pentru raspuns doamna avocat ...
am studiat si restudiat dosarul cu contracte ,de la prima fila pana la ultima coperta , si ...nu se specifica absolut nicaieri , in nici o clauza , si in nici un randulez din acela cu litere mici mici de tot , ceva legat de o eventula preluare a companiei in cauza , adica cea care va prelua getiunea , cum ca as fi obligat prin contractul care deja il am , sa suport noile reguli .
deci in opinia mea , eu si toti ceilalti clienti fosti Cosmote si Romtelecom , suntem preluati cam abuziv , fara a fi instiintati anterior "cu ce tren" vom merge ...
practic , consider ca sunt "parvenit clandestin" in noua "familie" , drept urmare , imi convine , nu-mi convine trebuie sa stau cu indivizii roz-bonbon la masa .
nebuneala este cu netul si cu telefoanele mobile....care nu mai fuctioneaza la capacitatea pe care am solicitat-o aceasta fiind trecuta in contract si deatfel o si platesc .
preventiv ....am intrebat cu prelungirea contractuala....raspuns "-da sigur , se poate , dar pretul minim/abonament/luna este de 11E+TVA...consider groaznic de scump pentru serviciile precare care le au acum date la uzat .

intrebare : este posibila rezilierea , fara suporta plata de daune , sau mai stiu eu ce clauze , si totodata pot cere daune , ca nu pot folosii serviciile de net , asa cum erau anterior , iar mobilelele nu fuctioneaza perioade bune de timp ?
am soferi plecati prin Europa , care ma suna din statiile peco , sa ma intrebe de ce am inchis telefoanele .

P.S. presimt ca odata cu cuburile roz , atarnate prin Bucuresti , va veni si un val de procese ! un lucru bun consider , vor avea avocatii de munca !
Cum intentionati sa dovediti ca a scazut viteza internetului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune reziliere contract orange SebiHK SebiHK Buna ziua, In data de 15.04.2015 am facut 2 abonamente Orange, in valoare de 41, respectiv 21 euro / luna, achizitionand la pret promotional un telefon si o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua radaaurel radaaurel Problema mea este urmatoarea: Am 3 abonamente la compania de telefonie mobila Vodafone de cativa ani buni, in ultimul timp am achizitionat 2 telefoane si o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)