Buna ziua. Sunt citata prin adresa oficiala ca petent într-o cauza de discriminare si victimizare conform art.2(7) din Ordonanta 137/2000(republicata) la C.N.C.D. Un procuror a transformat un mail al meu în care ceream informatii despre stadiul cercetarilor într-un dosar penal (dosar înfiintat în urma sesizarii mele, dosar în care eu nu sunt nici suspect, nici inculpat, nici persoana vatamata,nici parte civila, nici parte responsabila civilmente) în contestatie durata proces. Drept urmare a avut loc o judecare a dosarului, fara ca eu sa stiu, dosar înfiintat pe baza mail-ului meu, nesemnat de mine, mail în care eu nu îmi scriu adresa si nu dau toate datele de identitate. Judecata a avut loc în cadrul Comisiei de drepturi si libertati. "Pseudo contestatia " a fost respinsa iar eu obligata sa platesc 50 de lei cheltuieli judiciare. Intrebarea mea esta daca am nevoie de un avocat pentru a ma reprezenta în actiunea demarata la C.N.C.D.
Trebuie sa va spun ca sunt foarte speriata de ideea ca eu sunt singura împotriva unui prim procuror, chiar daca prim procurorul a încalcat legea.
Va multumesc.
Petentul este cel care face o sesizare adresată Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, deci dvs. ați formulat sesizarea. Părerea mea este aceea că nu vă trebuie avocat, dar dacă doriți puteți să angajați unul.