avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract Eon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract Eon

PE PROPRIETATE MEA A LOCUIT O BATRANICA CARE A DECEDAT IN MARTIE 2015 SI CARE A AVUT CONTRACT PE NUMELE EI CU COMPANIA EON ...EU CA PROPRIETAR NU VREAU SA INCHEI NICI UN CONTRACT CU COMPANIA DE GAZ SI VREAU CA SA DISPARA DE PE TEREN CONDUCTA DE GAZ SI CEASUL MONTAT ...AM FOST LA SEDIUL COMPANIEI SI LE-AM SPUS CELE DESCRISE MAI SUS ...RASPUNSUL LOR A FOST CA SA FAC EU O CERERE SI SA PLATESC O TAXA ...EU NU VREAU SA PLATESC ACEASTA TAXA ... E ABUZIVA TAXA DIN MOMENT CE EU NU AM NICI UN CONTRACT CU COMPANIA ? SI OARE NU POT EU SA II DAU IN JUDECATA PENTRU CA PE PROPRIEATEA MEA ESTE ACEA CONDUCTA DE GAZ CARE DUCE LA CASA VECHE UNDE A LOCUIT PERSOANA DECEDATA ?
( IN CADRUL COMPANIEI PEROANELE CU CARER AM VORBIT SAU COMPORTAT FOARTE URAT ,M-AU TOT TRIMIS DE LA UN BIROU LA ALTUL ,ORE INTREGI...FARA SA REZOLV NIMICA )

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare - problema la eon dtztz dtztz Buna ziua. Am Act de Adjudecare pe un apartament. Vreau sa fac contracte furnizare energie la EON. Mi se cere intabularea la cadastru ca si conditie pt a fi ... (vezi toată discuția)
Coloana gaz interiorul blocului-este legal? Deea2290 Deea2290 Bună seara, s-a demarat o lucrare pentru instalarea unei țevi de gaz (pentru centrale probabil) prin interiorul scării de bloc. De la parter la ultimul ... (vezi toată discuția)
De ce nu ne putem monta contor de gaze pentru un simplu aragaz? tonyyyy tonyyyy In bucataria apartamentului meu am un aragaz al carui propietar sunt. Aragazul este alimentat cu gaze printr-o conducta care se afla in bucataria mea. Pe ... (vezi toată discuția)