avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa cumparata de client strain revanduta tot in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa cumparata de client strain revanduta tot in Romania

Buna ziua,
O firma non ue a platit pt. marfa la un furnizor din Romania in vederea achizitionarii acesteia. Din diverse motive firma non ue nu mai doreste sa importe marfa si ca sa-si recupereze ce a platit furnizorului roman, vrea sa o vanda catre un client tot din Romania.
Poate firma non ue sa factureze catre clientul roman (mentionez ca marfa achizitionata de firma non ue nu a parasit teritoriul Romaniei).
Dpdv al tva ce implica aceasta operatiune?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Decl. 390? mihaelaflorea mihaelaflorea Buna ziua! Am urmatorul caz: Eu achizitionez niste bunuri(prod.eletronice) de la un furnizor din Norvegia. Acesta imi emite factura pt produse. Eu mai departe ... (vezi toată discuția)
Tva albulescu albulescu Buna seara,daca o sc din Spania factureaza livrarea unor anumite materiale unei sc din Ro,in factura este prevazut tva,sc din Ro.poate cere deducerea sau ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)