avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari si blesteme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari si blesteme

Buna seara! Am si eu o intrebare va rog daca puteti sa imi raspundeti..
Fratele meu sa casatorit cu o fata din sat, el are 23 ani si ea 17. Are niste parinti..e greu de exprimat in cuvinte ce familie are. Un tata betivan si violent o mama care o blesteama cum e mai rau, greu de reprodus ce cuvinte ii adreseaza.
Au incercat tot felul de chesti sa ii desparta,au prinso pe drum si au luato cu forta au batuto cu bestialitate, au tinuto legata in casa si fata pana la urma a reusit sa fuga, sa intors la fratele meu. Au mers la politie mintind ca fratele meu a luato cu forta, lau chemat la postul de politie pe el si fata si a intrebato daca vrea sa se intoarca acasa..fata a zis ca vrea sa ramana cu fratele meu si politia de atunci a zis ca nu are ce sa ii faca daca ea vrea sa ramana cu fratele meu. Ei vazand ca nu poate face nimic politia au inceput cu amenintari ia trimis lu fratele meu mesaje cu tot felul de blesteme blestemandune pe toti inclusiv pe sora mea de 8 ani si pe mine ( e sunt o persoana cu handicap am ramas in carucior cu rotile dintrun accident de masina) Taso sa inbatat si a intrat peste maica.mea in curte sa dea in ea. Acum fratele meu a plecat in italia pentru cateva luni si au inceput sa imi dea mie telefoane cu amenintari si blesteme oribile mesaje foarte urate.. nu iam raspuns niciodata. vreau sa stiu ce este de facut am toate mesajele ce mi lea trimis, maica.mea a fost si la politie sa depuna plangere si daca va spun ce ia zis politaiul va minunati.. Ia zis in felul urmator: Lasati doamna nu mai depuneti plangere...cand mai vine in curte luati un par si dati in cap.Politia de la noi din sat nu face nimic, va rog spunetimi ce alte posibilitati sunt unde sa merg...
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 12:16, 5 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Sigur nu este bine sa porneasca in viata cu astfel de neintelegeri insa,daca in urma
discutiilor nu s-a ajuns la o impacare iar amenintarile nu inceteaza puteti apela la sectia de politie unde ve-ti fi indrumat ,sper, catre Agentul de proximitate caruia ii lasati si o solicitare in scris.
Ve-ti fi ajutat sa rezolvati acest incident . Consider ca nu are rost sa incercati si alta modalitate cum este calea justitiei,aceasta ii va marca pe tinerii casatoriti pentru mult timp.
Am sa va rog sa ramineti calm,sa va stapiniti supararea , sa evitati raspunsurile acide la adresa parintilor fetei.
Succes,
a.s
Luati in calcul si faptul ca omul nu prea e sanatos la cap. S-ar putea sa fie de competenta ospiciului, nu a politiei.
parerea mea este ca se incadreaza si in art. 224 NPC violare de domiciliu
O , Doamne , de ce nu explicati domnilor totul oare , atit de greu e sa ii spuneti toti pasii unde si cum sa faca o hartie ?

Uite aici :
Asa cum intri pe internet dai pe o adresa de email care o ai si faci email la :
sesizare@mpublic.ro = direct la prim procurorul Romaniei

Trimiti hartia in care explici situatia in felul urmator :



Domnule Prim-Procuror
Ma numesc .... cu domiciliul stabil in .... si va aduc la cunostiinta urmatoarele:
Incepand cu data de ... au inceput necazurile in privinta familiei mele in consecinta faptelor prin care fratele meu ( cum il cheama ) pe numita ( cum o cheama ) si ( incepi sa scrii totul cu lux de amanunte ) ... daca ai ai un telefon cu care poti face poze si poti sa le faci e-mail apoi ... le trimiti aici ( la adresa de mai sus )... dar scrii totul cu lux de amanunte prin care explici ca si politia din orasul / satul/ comuna din care faci parte nu ia in considerare ... daca vrei ajutor in acest caz ... te pot ajuta cu redactarea plangerii ... dar cu pozele ( dovezile ) trebuie sa te descurci singur ... ( nu ma intereseaza ce scrie in mesaje ) ...si apoi astepti sa te cheme de la judet sau de la politia comunei ...

E atit de simplu sa explicati omului totul ca sa faca totul mai usor , nu stiu ce interes aveti sa dati o mina de ajutor unui om incat va dati mari in redactarea unei idei si nu a solutiei finale ...

Alte discuții în legătură

Hărțuire Kcsng Kcsng Bună ziua, Acum 3 ani mi-am dat demisia de la o firmă pentru că nu mai suportam să fiu hărțuită sexual și verbal de șeful meu + de nevasta lui. Din ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru tulburarea liniștii publice mara197 mara197 Bună ziua! În iunie 2013 am avut o altercație cu o femeie care, probabil m-a confundat cu altcineva.Eram pe peron, însoțită de mama mea și de fiul meu ... (vezi toată discuția)
Bună seara, scuze dacă deranjez cu postarea mea,dar aș avea ... AndreeaGheorghe24 AndreeaGheorghe24 Bună seara, Scuze dacă deranjez cu postarea mea,dar aș avea si eu nevoie de ajutor. Suntem 4 fete si un baiat,tata alcoolic toata viata lui,o copilarie ... (vezi toată discuția)