avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari si blesteme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari si blesteme

Buna seara! Am si eu o intrebare va rog daca puteti sa imi raspundeti..
Fratele meu sa casatorit cu o fata din sat, el are 23 ani si ea 17. Are niste parinti..e greu de exprimat in cuvinte ce familie are. Un tata betivan si violent o mama care o blesteama cum e mai rau, greu de reprodus ce cuvinte ii adreseaza.
Au incercat tot felul de chesti sa ii desparta,au prinso pe drum si au luato cu forta au batuto cu bestialitate, au tinuto legata in casa si fata pana la urma a reusit sa fuga, sa intors la fratele meu. Au mers la politie mintind ca fratele meu a luato cu forta, lau chemat la postul de politie pe el si fata si a intrebato daca vrea sa se intoarca acasa..fata a zis ca vrea sa ramana cu fratele meu si politia de atunci a zis ca nu are ce sa ii faca daca ea vrea sa ramana cu fratele meu. Ei vazand ca nu poate face nimic politia au inceput cu amenintari ia trimis lu fratele meu mesaje cu tot felul de blesteme blestemandune pe toti inclusiv pe sora mea de 8 ani si pe mine ( e sunt o persoana cu handicap am ramas in carucior cu rotile dintrun accident de masina) Taso sa inbatat si a intrat peste maica.mea in curte sa dea in ea. Acum fratele meu a plecat in italia pentru cateva luni si au inceput sa imi dea mie telefoane cu amenintari si blesteme oribile mesaje foarte urate.. nu iam raspuns niciodata. vreau sa stiu ce este de facut am toate mesajele ce mi lea trimis, maica.mea a fost si la politie sa depuna plangere si daca va spun ce ia zis politaiul va minunati.. Ia zis in felul urmator: Lasati doamna nu mai depuneti plangere...cand mai vine in curte luati un par si dati in cap.Politia de la noi din sat nu face nimic, va rog spunetimi ce alte posibilitati sunt unde sa merg...
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 12:16, 5 Septembrie 2015
Incorect raspunsul lui LCristian . Se poate face plangere care se depune la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartineti.
Doamna avocat , am scris exact unde sa scrie , direct la sefii mari , ca sa nu mai tegiverseze nimic subordonatii :)
Deci stiu clar ce am scris ... asa am patit si eu cu ceva la ora actuala cu bunica mea si nu s-a rezolvat nimic , nici la politie , nici la judeteana nici la procuratura ... deci nu am indrumat deloc gresit omul ....

Direct la inima focului , asa am indrumat , ca dupa cite idei ii dati omului nu se rezolva nimic , acum totul se face din inima ministerului ... de la seful mare ... cunoastem cazuri destule ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie valhalan valhalan daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un simpolu sfat as fi pe veci recunoscator...am o mica mare problema....viatza mia a fost foarte tumultoasa de mic, ... (vezi toată discuția)
Hărțuire Kcsng Kcsng Bună ziua, Acum 3 ani mi-am dat demisia de la o firmă pentru că nu mai suportam să fiu hărțuită sexual și verbal de șeful meu + de nevasta lui. Din ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru tulburarea liniștii publice mara197 mara197 Bună ziua! În iunie 2013 am avut o altercație cu o femeie care, probabil m-a confundat cu altcineva.Eram pe peron, însoțită de mama mea și de fiul meu ... (vezi toată discuția)