avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuire

Bună ziua,

Acum 3 ani mi-am dat demisia de la o firmă pentru că nu mai suportam să fiu hărțuită sexual și verbal de șeful meu + de nevasta lui. Din păcate nu am făcut niciun alt demers, deși aveam dovezi în scris etc. Au trecut 3 ani și totuși din când în când îmi trimit mesaje de amenințări etc. Pot face ceva legal să nu mai fiu nevoită să îi suport? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kcsng , utilizator 11:27, 18 Aprilie 2020
Se poate face plangere penala pentru amenintare.
Mergeti la un avocat sa va indrume in concret pe situatia dumneavoastra, eventual sa va redacteze plagerea.
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2020
Cristian Costin Miloș, Avocat
Mulțumesc
Ce fel de mesaje, amenintari cu ce ?
Mesaje în care mi se spune să nu îndrăznesc să spun cuiva ce s-a întâmplat sau să nu arât mesajele pentru ca voi avea de suferit sau îmi va părea rău garantat. Lista e destul de lungă, fără să am contact cu ei de 3 ani. Doar mesaje sau telefoane de pe alte numere prin care mă tot contactează periodic etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Aprilie 2020
Kcsng, utilizator
scrieti-le mesaj ca raspuns ca daca nu se potolesc si va mai contacteaza, le faceti plangere la politie.

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata si dificila - tentativa de viol kappaaa kappaaa sunt minora si cineva a incercat sa ma violeze pe 26 februarie. nu am fost inca la politie de frica si sunt constienta ca mama nu ma va ajuta prea mult am ceva ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Vecinii care ma filmeaza roxana75 roxana75 Buna ziua, Vecinii de sub apartamentul in care locuiesc ma filmeaza de fiecare data cand deschid geamurile si ma acuza ca scutur praful la ei in casa (NU fac ... (vezi toată discuția)