avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hărțuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hărțuire

Bună ziua,

Acum 3 ani mi-am dat demisia de la o firmă pentru că nu mai suportam să fiu hărțuită sexual și verbal de șeful meu + de nevasta lui. Din păcate nu am făcut niciun alt demers, deși aveam dovezi în scris etc. Au trecut 3 ani și totuși din când în când îmi trimit mesaje de amenințări etc. Pot face ceva legal să nu mai fiu nevoită să îi suport? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kcsng , utilizator 11:27, 18 Aprilie 2020
Am făcut asta deja în repetate rânduri, fără succes. Mereu doar promisiuni și scuze goale.
au probleme la cap, cum ati plecat de 3 ani si nu ati intreprins nicio masura atunci si nici imediat dupa, sunt imbecile temerile lor ca ati mai putea face ceva in acest sens, in legatura cu ce s-a intamplat.
Ati putea sa le explicati asta si sa le ziceti ca la primul apel sau mesaj mergeti la politie si faceti plangere pt amenintari si hartuire.
Asta am făcut ieri atât prin mesaj, cât și prin convorbire telefonică. Au zis că ok, își cer scuze etc și la 15 minute după am primit alte mesaje (8 la număr mai exact). Atunci am decis să iau alte măsuri, dacă este posibil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ok, mergeti si depuneti plangere. Sunati intai la sectia d epolitie de care apartineti, spuneti-le ce vi se intampla si intrebati cand puteti sa ve duceti sa depuneti plangerea si ce sa scrieti in declaratia cu care iesiti pe strada ..
Mulțumesc, așa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata si dificila - tentativa de viol kappaaa kappaaa sunt minora si cineva a incercat sa ma violeze pe 26 februarie. nu am fost inca la politie de frica si sunt constienta ca mama nu ma va ajuta prea mult am ceva ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Vecinii care ma filmeaza roxana75 roxana75 Buna ziua, Vecinii de sub apartamentul in care locuiesc ma filmeaza de fiecare data cand deschid geamurile si ma acuza ca scutur praful la ei in casa (NU fac ... (vezi toată discuția)