avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... O intrebare despre un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O intrebare despre un credit

buna seara.ma numesc attila si vreau sa va intreb un lucru.in 2007 am luat un credit de nevoi personale,am reusit sa platesc la el un an de zile pana mi-am pierdut serviciul,si am intrat in somaj .avand asigurare pt credit asiguratorul mi-a mai platit in 6 luni ratele.dupa acceasta perioada nu am reusit sa ma angajez legal si dosarul a ajuns la tribunal unde sa dispus executarea silita.a venit si executorul si in lipsa de bunurii ma lasat in pace.asta de intampla in 2009.banca de la care am luat creditul abn amro intre timp sa transformat in rbs.de vro 3 lunii incoace ma-m trezit ca ma cauta cei de la aps.vreu sa va intreb ce am de facut ,daca nu cumva sa prescris datoria si daca este legal cea ce a facut rbs-ul si cu cedarea catre aps atata timp cat dosarul meu era la un executor judecatoresc
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 00:36, 29 August 2015
Buna ziua Domnule Attila!

Situatia in care va aflati poate fi rezolvata numai prin formularea la judecatorie a unei contestatii la executare.
In aceasta cerere enumerati toate motivele pentru care solicitati anularea executarii silite, inclusiv prescriptia dreptului la executarea silita.
Sa aveti in vedere ca formularea contestatiei la executare trebuie formulata intr-un anumit termen si presupune respectarea unei anumite proceduri, de aceea va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat.

Va urez succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2015
Iulia Blaja, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu bumbaf bumbaf Buna ziua . Acum 10 ani am facut un credit de 5000 euro la Abn amro bank am platit 3 ani acest credit timp in care banca a fost vanduta catre RBS bank am ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)
Executare silită anulată partial? AlinaDumitrache AlinaDumitrache Mi s-a admis contestația la executare silită pt un credit si anularea actului de executare pt. perioada 2009-2013 pt.prescriere datorie in conditiile in care ... (vezi toată discuția)