avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inființare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inființare firma

Se înființează o firma în domeniul paza și protecție. Sunt doi asociați, unul cu numele iar celalalt investește financiar. Întrebarea mea este cum pot fi ambii asociati în acte, ce document trebuie incheiat pentru a beneficia amândoi 50%-50% din firma.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 14:34, 29 August 2015
Buna ziua!

Se poate rezolva prin procedura de cesiune de parti sociale. Trebuie redactate AGA, contractul de cesiune si actul constitutiv actualizat. Aceste acte se depun apoi la registrul comertului.
Procedura dureaza 3 zile de la depunerea dosarului la registru.

Va urez succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare actionariat/administrator lalatz lalatz Buna seara.Am si eu o nelamurire in privinta unei renuntari la un actionariat intr-o firma.Sotul meu doreste sa se retraga dintr-un srl cu 2 asociati 50 -50.Se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dupa ce am cumparat o firma? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua!Am cumparat o firma(cu asoiat unic=administrator unic)si fara datorii,cu toate situatiile depuse.Ce acte trebuie sa depun si unde pt a fi eu numita ... (vezi toată discuția)
Schimbare de asociat rotaru mihaela rotaru mihaela Vreau sa preiau o firma si ma intereseaza ce documente trebuiesc intocmite!Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)