avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare de asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare de asociat

Vreau sa preiau o firma si ma intereseaza ce documente trebuiesc intocmite!Va multumesc anticipat!




Cel mai recent răspuns: rotaru mihaela , utilizator 08:15, 30 Iunie 2011
Hotarare AGA/Decizie Asociat Unic, Act constitutiv actualizat, Contract de cesiune parti sociale, Declaratie pe proprie raspundere, ca indepliniti conditiile legale pentru a fi asociat (unic) si/sau administrator, copie CI. Procedura este formata din doua etape. Prima etapa consta in depunerea hotararii AGA/Deciziei Asociatului Unic la Registrul Comertului (cerere de depunere si mentionare acte - dma), in vederea publicarii in Monitorul Oficial. Dupa trecerea a 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial, are loc etapa a II-a, constand in depunerea (cerere de inregistrare mentiune) hotararii AGA/deciziei Asociatului Unic, in original, actul constitutiv actualizat, contractul de cesiune parti sociale, copia de pe ci, declaratia pe proprie raspundere si, eventual, daca veti fi si administrator, specimenul de semnatura legalizat la notar. Pentru mai multe detalii si eventual, redactare si demersuri pentru inregistrarea dosarului la Registru, consultati un avocat. Cu stima.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme Sergiu85 Sergiu85 Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)
Procedura de urmat in cazul cumpararii unui srl andreeacatgirl andreeacatgirl Buna ziua. 1. Doresc sa cumpar o afacere ( forma de organizare este SRL ) si vreau sa stiu care este procedura juridica ce trebuie urmata in acest caz - ce ... (vezi toată discuția)