avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Este posibil sa faca un frate succesiunea unei proprietati fara instiintarea sau prezenta celorlanti doi frati?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:08, 29 August 2015
Buna ziua,
Legal poate un frate sa dezbata succesiunea daca anunta datele tuturor succesorilor.
Toti sucdesorii neprezenti vor fi citati. Daca se prezinta e bine, daca nu si nu sunt decazuti din drept, vor primi partea ce li se cuvine.
Daca ceilalti frati nu au fost citati si nu au participat la dezbaterea mostenirii la care aveau vocatie,pot cere anularea certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desbatere mostenire Stuparul Stuparul Am aflat acum de curand ca s`a facut dezbaterea mostenirii la casa parinteasca dupa decesul parintilor.Noi in familie am fost 3 frati. Unul a decedat ... (vezi toată discuția)
Succesiune: am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat ... olga2011 olga2011 Am deschis un proces de anulare a unui cert. de moștenitor eliberat din p.c.t nostru de vedere în fals.Suntem 4 frați unul deschide succes.dupa un parinte ... (vezi toată discuția)
Întrebare succesiune: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor ... olga2011 olga2011 Întrebare: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor eliberat in 1991 după mama mea decedată în 1990 fara că ea sa fi avut ceva pe numele ei.Tata ... (vezi toată discuția)