avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe salariu persoana cu grad mediu de handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe salariu persoana cu grad mediu de handicap

Daca sunt incadrata in gradul mediu de handicap, am dreptul la scutire de impozit pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:34, 29 August 2015
Nu. In Codul fiscal avem:

ART. 55^1 Venituri scutite
Veniturile din salarii prevăzute la art. 55 alin. (1) - (3) realizate de către persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de impozit pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu handicap Radu Aura Radu Aura Un salariat a prezentat un certificat de incadrare in grad de handicap mediu. Din Codul fiscal inteleg ca nu poate beneficia de scutire impozit neavand un ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal-scutire taxa auto am handicap locomotor mediu(picior ... Ionel vranceanu Ionel vranceanu Cod Fiscal-scutire taxa auto Am handicap locomotor mediu(picior drept amputat)autoturism proprietate modificat pentru handicapul meu(accelerație pentru ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu persoane cu handicap carmen1975 carmen1975 Buna seara. VReau sa intreb daca la legea 448 a pers. cu handicat scutirea la plata impozitului pe salariu (art. 26 .a) este abrogata, adica nu mai ... (vezi toată discuția)