avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Buna ziua,

Acum un an am facut o refinantare la banca , in franci, pana in aprilie anul curent am platit rata care era in valoare de 240 franci.De atunci nu am mai avut posibilitate sa platesc, sotul e fara serviciu, sunt insarcinata si stam cu chirie avand inca un minor la scoala.dupa amenintari si hartuiri repetate la telefon si in scrisori, a predat contractul la firma Mellon care au trimis o notificare in care imi spune sa platesc in 7 zile suma de 1.131.57 chf, pe care eu nu ii am.Ce se poate intampla? Eu din 5 august voi fi in concediu prenatal, nu am bunuri pe numele meu. Va rog sa ma ajutati, sa ma sfatuiti ce sa fac ?
Va multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
Poesia74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 22:11, 11 August 2009
Trebuie sa platiti pentru ca altfel o sa va dea in judecata ,urmeaza executare(ar fi mai bine sa platiti macar o parte din bani).
Repet nu am de unde sa platesc chiar daca vreau, nu am nici bani de chirie si trebuie sa eliberez casa.Ma dau in judecata si ce sa fac o sa ma inchida pentru banii astia daca pentru un timp nu am de unde sa platesc?
Ce executare? Nu am bunuri pe numele meu, nu am casa, nu am obiecte de valoare in proprietate, ce sa imi ia cartile?
Daca nu aveti bunuri atunci nu au ce sa va faca...insa pot urmari orice bunuri viitoare ...asa ca atentie!
Buna ziua,

Inteleg si va multumesc pentru raspuns! Bunuri mobile si imobile, inteleg ca se refera la proprietati case, terenuri, masini pe numele meu sau mai sunt si alte bunuri materiale care se i-au in consideratie? Mi-ati putea enumera ce se mai include la bunuri mobile?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit bancar danyela nistor danyela nistor daca in 2008 am luat un credit bancar,care nu a mai putut fi platit dupa taierile de salar din 2010,creditul este de nevoi personale fara nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Recuperari credite cipri86 cipri86 buna ziua am un credit la o banca la care nu am putut sa mai platesc de aprox 1 an si jum.Am incercat sa vorbesc cu ei sa rezolv problema,dar miau spus ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)