Acum un an am facut o refinantare la banca , in franci, pana in aprilie anul curent am platit rata care era in valoare de 240 franci.De atunci nu am mai avut posibilitate sa platesc, sotul e fara serviciu, sunt insarcinata si stam cu chirie avand inca un minor la scoala.dupa amenintari si hartuiri repetate la telefon si in scrisori, a predat contractul la firma Mellon care au trimis o notificare in care imi spune sa platesc in 7 zile suma de 1.131.57 chf, pe care eu nu ii am.Ce se poate intampla? Eu din 5 august voi fi in concediu prenatal, nu am bunuri pe numele meu. Va rog sa ma ajutati, sa ma sfatuiti ce sa fac ?
Va multumesc,
Ce bunuri? Banii pe concediu prenatal si ala cu intarzieri majore? Daca mergi la inceput o sa vedeti ca am specificat, stau cu chirie, mai am un copil in intretinere si multe carti, atat! Astea sunt bunuri pe care ei le pot valorifica?
Nu v-am aratat respect de va burzuluiti asa urat?
Daca merg eu tocmai la inceput, inteleg de ce am raspuns cum am raspuns lainceputul acestei pagini si-mi mai dau inca o data dreptate.
Daca insa mergeti dv. la raspunsul meu de la inceputul paginii, o sa descoperiti ce bunuri aveti. Daca doriti sa revedeti... o sa vedeti ca si eu am specificat.
Mult noroc!
Recuperari credite
cipri86
buna ziua
am un credit la o banca la care nu am putut sa mai platesc de aprox 1 an si jum.Am incercat sa vorbesc cu ei sa rezolv problema,dar miau spus ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)